The breuss cancer cure advice for the prevention and natural treatment of cancer leukemia and other seemingly incurable diseases breuss. Download Rudolf Breuss – CANCER Leucemie. Description. Download Rudolf Breuss – CANCER Leucemie Free in pdf format. [Pub] Download The. Breuss Cancer Cure by. Rudolf. Breuss. PDF . tutor – lf breuss – cancer leucemie – [pdf document].

Author: Zugar Vot
Country: Belgium
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 5 March 2011
Pages: 23
PDF File Size: 7.66 Mb
ePub File Size: 10.33 Mb
ISBN: 482-6-77688-179-4
Downloads: 54633
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mazura

Prin aplicarea acestei cure de legume si ceaiuri, Rudol Breuss a vindecat cateva mii de cazuri de cancer, mai ales leucemie, numeroase boli ale articulatiilor, precum si alte boli de diferite tipuri. Pentru a explora continutul citynews.

In mod corect, cura se efectueaza astfel:. Se consuma pe durata a 3 saptamani, fara a se depasi aceasta perioada.

Cura lui Rudolf Breuss impotriva cancerului | Citynews Cluj

Cel ce stie ce inseamna regimul de post alimentar intelege ca, in acest interval, organismul elimina tot ceea ce nu-si are rostul normal in trup si tot ceea ce este nasanatos, cata vreme mai dispune de rezervele sale de forta, iar bolnavul mai poseda credinta puternica in forta de vindecare proprie. Pana la pranz se pot bea inghitituri de suc. Tinerea curei In cele 42 de zile de cura puteti slabi kg si va veti simti foarte bine. Aceasta cura a dat rezultate extraordinare in cazul multor bolnavi de cancer; totodata, ea se recomanda si in urmatoarele cazuri:.

Leave this field blank. Se bea zilnic o ceasca de ceai rece. In plus, deoarece, in timpul formarii celulelor canceroase, metabolismul mineral din celule e dereglat, sucurile de legume, avand un continut de minerale asimilabile, compenseaza respectivul deficit.

Se face un amestec din urmatoarele scurir: Cancer de rect sau colon – bai de sezut sau clisma cu Marul lupului – Aristolochia clematitis atentie, a nu se consuma, poate fi toxic! Remedii populare Boli de rinichi – Bolnavul va bea timp de o saptamana ceai din seminte de dovleac.

  AQUILA LEGIONIS PDF

Pentru a beneficia de experienta completa a sitului citynews. Apoi se strecoara si se amesteca cu cealalta tura. Cancerul pielii – se tamponeaza cu suc proaspat de rostopasca nu se aplica rudolff plagi deschise.

Tratarea cancerului | Rudolf Breuss | Terapii Naturiste

Cancer osos sau pulmonar – ceai de amestec: Nu se fierbe infuziese lasa 10 minute in apa calda, se strecoara, apoi peste zat se mai pune apa si se fierbe. Dupa circa minute se va lua din nou o mica inghititura breusw suc de legume, in functie de senzatia de foame.

Este indicat in toate tipurile de breus, mai ales daca s-au facut deja raze, caci contine putin radiu. Ceaiul de galbene este cunoscut de multa vreme ca remediu impotriva cancerului. Tumoarea canceroasa traieste numai prin aportul de albumina.

Se trece prin sita si se pune de-o parte, iar peste ce ramane in sita se mai toarna inca 2 cesti cu apa fiarta si se fierbe 10 minute. Datorita curei cu sucuri si ceaiuri, se opreste alimentarea din exterior cu albumina. Dar cum lejcemie respectivele celule doresc sa traiasca, ele sug din mediul inconjurator tot ceea ce le lipseste.

Cura lui Rudolf Breuss impotriva cancerului

Sucul se va strecura printr-o sita fina sau printr-o panza de in, ca sa nu ramana nici un pic de sat. Cancer de splina sau pancreas – cel putin un litru de ceai de salvie.

Cancerul gurii, laringelui, buzelor – gargara cu ceai de radacini de anason si buxus. Boli de rinichi – Bolnavul va bea timp de leuccemie saptamana ceai din seminte de dovleac.

Sinteza si adaptare dupa Rudolf Breuss prof. Rezultate Aceasta cura a dat rezultate extraordinare in cazul multor bolnavi de cancer; totodata, ea se recomanda si in urmatoarele cazuri: Infuzie timp de 10 minute dintr-o priza de ceai pusa intr-o ceasca cu apa fierbinte.

Product Detail Page

Cura totala de cancer – In timpul curei nu este permis sa se manance nimic timp de 42 rjdolf zile; se beau doar sucurile de legume in amestec cu ceaiurile respective. Efectuarea curei – dimineata, se bea intai, incet, jumatate de ceasca de ceai rece, pentru rinichi – peste minute, se bea cesti de ceai de salvie cu sunatoare, menta si roinita – dupa minute, se ia o inghititura de suc bine insalivat, apoi se mai repeta la o jumatate de ora cate o gura de suc, sau numai cand se simte nevoia – ceai pentru rinichi, se mai bea o data la pranz si o data seara, rudold celelalte ceaiuri de cate ori se doreste – sucurile, nu se beau mai mult de o inghititura bine insalivata si este recomandabil sa nu se depaseasca o jumatate de litru pe zi Particularitati: Aceasta cantitate luecemie pentru o persoana, timp de 3 saptamani.

  I KNOW THAT MY REDEEMER LIVETH SHEET MUSIC PDF

Concomitent va brekss in zona rinichilor comprese cu pulberea obtinuta din pisarea continutului a 2 pachetele cu seminte de in.

E cel mai important dintre leuccemie si ar trebui baut pe toata durata vietii. Ceai de salvie – pentru gargara se prepara cu apa calda, nu se fierbe doar infuziedeoarece contine uleiurile eterice necesare gargarei.

Top Stiri Cele mai discutate. Ea consta in faptul ca, timp de 42 de zile, nu este permis a se consuma altceva decat sucuri de legume si ceaiuri corespunzatoare, pregatite in conditii specifice.

Orice tumoare e devorata in decurs de 42 de zile. Mostenim bolile cardiovasculare sau le dobandim? Cancer de stomac – ceai de pelin sau fierea pamantului.

O tumoare canceroasa se poate forma, de multe ori, in locurile supuse unei presiuni de lunga durata. Poate fi consumat in orice cantitate. In cele 42 de zile de cura puteti slabi kg si va veti simti foarte bine. Intre timp, se consuma din nou ceai de salvie, care poate fi baut si rece, in orice cantitati, dar fara zahar.