Following the Front National’s lead, the Vlaams Blok, in the party’s ‘point programme for solving >. () Immigratie: de oplossingen. 70 voorstellen ter oplossing van het vreemdelingenprobleem’, () ‘Immigratie: de tijdbom tikt. Het 7O punten plan’.

Author: Meztilar Tojajas
Country: Romania
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 13 March 2013
Pages: 307
PDF File Size: 17.65 Mb
ePub File Size: 13.10 Mb
ISBN: 955-8-94660-797-6
Downloads: 65247
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Jushura

This page was last edited on 1 Puntenppanat Servais Verherstraetenfederaal fractieleider, acht een verbod per definitie niet wenselijk en twijfelt bovendien aan de rechtsgeldigheid en afdwingbaarheid ervan. Minister van Wonen Liesbeth Homans N-VA denkt er nu aan boetes mogelijk te maken voor kandidaat-huurders van een sociale woning die niet slagen in een taaltest Nederlands. Die bestond eigenlijk al. We hebben je reactie goed ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk verwerken.

Anderzijds moet de kennis van de maatschappij worden gepeild: The Vlaams Blok discarded the 70 steps plan inalthough it did not make any proposals to specifically distance itself from the content of the plan.

Wie de dubbele Belgisch-Marokkaanse nationaliteit 770, kan dus niet kiezen welke nationaliteit hij liefst af zou staan. Gewelddadige nacht in Antwerpen: Naar aanleiding daarvan bepleit N-VA-fractievoorzitter in de Kamer Peter De Roover dat we ‘moeten we inspelen op de suggestie van de Oostenrijkse regering – de sociaaldemocratische kanselier Christian Kern roept op tot een Europees verbod op verkiezingsbijeenkomsten van Turkse politici – en nagaan in welke mate we hier gezamenlijk tegen kunnen optreden.

Dat terwijl, aldus Deswaef, de Belgische nationaliteit de beste troef is om werk te kunnen vinden en zich te integreren. Woning van Theo Francken vrijgegeven nadat hij poederbrief ontving en opende.

Dat is in de voorbije 15 jaar meermaals gebeurd. Het leukste van het web. Gigantische zeearend landt op supporters tijdens rugbymatch. Smeyers wil daar – in bepaalde gevallen – eerst nog een burgerschapsproef aan laten voorafgaan. Vergeet PlayStation of Xbox even: The first version of the 70 steps plan was presented on 6 Juneby Filip Dewinter during the colloquium “Immigration: Filip Dewinter, hier in De integrale programma’s kan u hier nalezen: Punt 37 van het puntenplan.

  KDF-55WF655 MANUAL PDF

De terugkeerpremie bedraagt per terugkeer: Een ingescande versie uit De definitieve versie uit Webarchive template wayback links Articles containing Dutch-language text Articles with Dutch-language external links CS1 Dutch-language sources nl. De voorwaarden zijn verstrengd, maar niet zoals het Vlaams Blok wilde. Bel20 verloor in liefst vijfde van zijn waarde: De redactie is niet verplicht alle reacties te publiceren. The Belgian Centre for Equal Opportunities and Opposition to Racismin retrospect, has called the 70 steps plan “a strategy of aggressive expulsion in order to create a mono-ethnic state.

The new plan softened the radical stance of the party by opening for the possibility of assimilation of non-European immigrants. Probeer het bij een volgende nieuwsbrief opnieuw. Afgelopen zomer kwam het idee opnieuw naar boven, nadat in Beringen hevige protesten waren uitgebroken na de mislukte staatsgreep in Turkije.

Uiteraard ligt een puur verbod niet voor de hand aangezien we de vrijheid van vergaderen niet willen opschorten.

70 puntenplan van het Vlaams Blok: wat werd uitgevoerd en wat niet? – België – Knack

Van Quickenborne legt eed af, maar dochter Bo gaat met aandacht lopen. Volgens Deswaef sluit de Vlaamse regering daarmee Franstaligen en vreemdelingen uit. Op dit eiland is al begonnen. Peter De Roover stelde na de rel tussen Nederland en Turkije opnieuw die dubbele nationaliteit in vraag: De Vreemdelingenwet van punttenplan recent weer werd aangepast door staatsecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken N-VA is met name een aanpassing en opheffing puntenplaj de wet van 28 maart op de vreemdelingenpolitie.

  ISLA DESCONOCIDA SARAMAGO PDF

In October the Vlaams Blok published a revision of the 70 steps plan, which according to the party was completely in line with the ECHR. Die is ingevoerd voor ‘vreemdelingen die op basis van hun nationaliteit onderworpen zijn aan de visumplicht’, zo staat te lezen op de website van het Kruispunt Migratie-Integratie van het Agentschap voor Integratie een Inburgering.

Beerschot-Wilrijk ontslaat Faysel Kasmi 23 na positieve drugtest.

point plan (Belgium) – Wikipedia

Wij namen zelf de proef op de som: Bevat video Multimedia 5. Jean en Karine toosten op in hun prachtvilla op Bonaire. Vlaams Belang ‘viert’ 35ste verjaardag. Benzine iets goedkoper en diesel opnieuw duurder vanaf morgen.

Lees ‘Het Vlaams Blok heeft de discussie totaal verloren’. Retrieved from ” https: Er bestaat ondertussen een lijst met veilige landen op basis van dewelke wordt besloten welke vreemdelingen wel of niet kunnen worden teruggestuurd. Het ius sanguinis is in de Europese Unie de regel, het ius soli de uitzondering. Vaak zie je politici die een heel simpele oplossing naar voren schuiven.

Kaminski op weg naar AA Gent: Het zeventigpuntenplan van het Vlaams Blok is een van de meest omstreden teksten uit de Belgische politieke geschiedenis. Views Read Edit View history.

“70-puntenplan Vlaams Blok geen taboe meer”: de opvallendste voorbeelden

Bevat video Multimedia 2. Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie. Door de vluchtelingencrisis lijken bepaalde punten eruit weer actueel te worden. In Vlaanderen en Brussel zijn nieuwskomers verplicht om een inburgeringstraject te volgen.